Over Leen Soldaat en iDots Horse Products

Eigenaar Leen Soldaat is zelf jarenlang actief geweest in de paardensport, voordat hij zich toelegde op de ontwikkeling van trainingsapparatuur. Hij spreekt niet alleen de taal van de paardenmensen maar denkt ook vanuit de behoefte van het paard.

Leen Soldaat heeft paardenwelzijn en veiligheid van mens en dier hoog in het vaandel staan. Dat is ook de reden dat hij enkele jaren geleden een totaalconcept ontwikkelde, waarbij eigenaren van een iDots aquatrainer worden begeleid door aquatrainer specialisten die tevens dierfysiotherapeut of dierenarts zijn. Daarnaast heeft hij de Aquatrainer Academy opgericht, om nog meer kennis te verspreiden over aquatraining en het gebruik van een aquatrainer voor paarden.

iDots Horse Products is een eigen productlijn van hoogwaardige trainingsapparatuur en -faciliteiten voor paarden. Leen Soldaat heeft deze ontwikkeld samen met gerenommeerde ontwikkelaars en fabrikanten. Door deze clustering van kennis, kunde en ervaring kan hij hiermee nog een schepje bovenop de reeds bekende kwaliteit doen.

Dat is ook de reden dat er is gekozen voor de naam iDots Horse Products; Leen zet graag de puntjes op de i. Dat geldt niet alleen voor de superieure producten en innovatieve en creatieve oplossingen maar ook voor de uitstekende service en uitgebreide garanties.