USP-block-voordelen

Hoge kwaliteit

Met een aquatrainer ondersteunt u de dagelijkse beweging van uw paard, wat uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid verbeterd. Ook is het apparaat effectief bij herstel van blessures, artrose en rugproblemen.

USP-block-lampje

Inclusief begeleiding

Koopt u een aquatrainer bij ons? Wij bieden uitgebreide begeleiding, kennis en service, zodat u verzekerd bent van veilig gebruik. Ook organiseren wij infodagen met specialisten, trainers en ruiters.

USP-block-vraagteken

Waarom Leen Soldaat?

De aquatrainers van Leen Soldaat Horse Training Systems zijn veilig in gebruik en van zeer hoge kwaliteit. In samenwerking met een dierenarts- en fysiotherapeut hebben wij een uniek totaalconcept ontwikkeld.

Hoogwaardig trainingsapparaat

Koopt u een iDots Aquatrainer, dan kiest u voor veiligheid en kwaliteit.

Met de iDots Aquatrainer kan sneller gestart worden met de revalidatie van het paard. Onze aquatrainer is ontwikkeld in samenwerking met specialisten. Met dit apparaat kunnen paarden met gewrichts-, pees-, of botproblemen al vroegtijdig in het revalidatieproces beweging krijgen.

De weerstand van het water zorgt ervoor dat het paard meer spieractiviteit moet gebruiken in de beweging, waardoor de spieromvang toeneemt. Het koude water koelt de gewrichten en pezen tijdens de sessie. Ook is de iDots aquatrainer een goede aanvulling op de dagelijkse training van (sport)paarden.

idots-aquatrainer-leen-soldaat

Waarom een aquatrainer kopen bij Leen Soldaat?

Leen Soldaat Horse Training Systems is dé aquatrainer specialist in Europa. Dit kunt u verwachten:
 • Hoogwaardige productlijn ontwikkeld door specialisten
 • Uitgebreide begeleiding door aquatrainerspecialisten bij de aanschaf van uw product
 • Persoonlijke servicedagen door aquatrainer specialist op uw locatie
 • Jarenlange kennis en ervaring
 • Veiligste aquatrainer op de markt
aquatrainer-kopen-leen-soldaat-hydrotherapie

Aquatrainer totaalconcept

Uitgebreide begeleiding, kennis en service bij aanschaf van uw aquatrainer.

Het effectief en verantwoord trainen met een aquatrainer is niet moeilijk, mits u over de juiste kennis beschikt. Dit betreft zowel goede kennis van het apparaat, als van het paardenlichaam en het herstel daarvan. Als u een aquatrainer bij Leen Soldaat Horse Training Systems koopt, dan krijgt u een totaalconcept. Dit gaat veel verder dan enkel het leveren van het apparaat. In ons totaalconcept, staan begeleiding, kennis en service centraal.

Kiest u voor het aanschaffen van een aquatrainer bij Leen Soldaat Horse Training Systems, dan leveren wij u een totaalconcept met hiernaast genoemde diensten. Daarnaast is het mogelijk om een opleiding tot aquatrainer specialist bij ons te volgen.

 • Training van aquatrainer specialist

  Na aanschaf van de aquatrainer wordt u een tijdje begeleid door één van onze aquatrainer specialisten Beatrijs Bunte (erkend dierfysiotherapeut), Morgan Lashley (dierenarts) of Evelyne van Mol (erkend dierfysiotherapeut). Zij leren u trainingsprogramma’s op te stellen en reiken u praktische handvatten aan. Ook na de intensieve begeleiding helpen zij u graag bij het samenstellen en, indien nodig, tussentijds aanpassen van trainingsschema’s. De aquatrainer specialisten zijn altijd bereikbaar voor vragen of meer informatie.

 • Aquatrainer servicedagen

  Om de één-op-één begeleiding verder te intensiveren, verzorgen wij voor u ‘aquatrainer servicebezoeken’. Tijdens een servicebezoek komt één van onze aquatrainer specialisten naar uw bedrijf. De specialist begeleidt u terwijl een aantal paarden in de aquatrainer getraind worden, beantwoordt uw vragen en geeft tips en adviezen.

 • iDots Aquatrainer infodag

  Speciaal voor onze onze klanten organiseren wij iDots Aquatrainer infodagen. Tijdens deze dag geven specialisten, trainers en ruiters lezingen en demonstraties en worden uiteenlopende onderwerpen en casussen behandeld. De deelnemers krijgen meer inzicht in de mogelijkheden die de aquatrainer biedt bij de dagelijkse fysieke training en revalidatie.

Referenties van tevreden klanten

Al vele topruiters, fokkers, en revalidatieklinieken in binnen- en buitenland gingen u voor.

Hieronder een greep uit onze klanten die werken met een iDots aquatrainer:

 • Academy Bartels
 • De Havikerwaard
 • Dierenfysiotherapie Marjon van den Heijkant
 • Equitom Equine Hospital
 • Glock Horse Performance Center
 • Riant Stables
 • Stal Oud Beets
 • Stoeterij Coolhorses
 • Tacx Stables
idots-aquatrainer-paard

Portfolio aquatrainers

idots-aquatrainer-leen-soldaat

 EquiTom Equine Hospital, Meldert
Inbouw aquatrainer

idots-aquatrainer-paard

Academy Bartels, Hooge Mierde
iDots Aquatrainer

aquatrainer-kopen-leen-soldaat-hydrotherapie

Stal De Havikerwaard, De Steeg
Aquatrainer in bedrijfskleur gepoedercoated

imadia-5106 kopie

AquaDynamics, Middenmeer

iDots aquatrainer met voor- en achteroploopplank

idots-aquatrainer-water

Aquatrainer leasen

Lease een aquatrainer voor uw paard en betaal in maandelijkse termijnen.

Wij begrijpen dat de aanschaf van een aquatrainer een behoorlijke investering is, daarom bieden wij naast kopen de mogelijkheid om een aquatrainer te leasen.

Offerte aanvragen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op en we komen graag bij u langs.